Pancsolóasztal

120.650 Ft

Termékkód: CN 9000 – Egyik legnépszerűbb termékünk a kisgyermekek körében, mely használható vízparton illetve homokozókban.

Cikkszám: CN 9000 Kategóriák: ,

A játék részét egy 10 cm átmérőjű galvanizált porfestett acélláb alkotja, melyre felülről beleül egy kerek teljes egészében műanyagból készült nagy vastagságú strapabíró pancsoló asztallap, mely anyagának köszönhetően nem szálkásodik és a víz hatására sem veszíti el a formáját, merevségét. Ebben az asztallapban a játékélményt fokozandó három különböző homokozó forma került kialakításra, melyek közül az egyik egy kerek tányérformát a második egy négyzet formájú tálja bemélyedés, a harmadik, pedig egy háromszög formájú szita bemélyedés melynél a szitalyukak olyan átmérővel készülnek, hogy a vizes vagy nagyobb szemcséket tartalmazó homokot is át lehet rajta szórni.

Felhasznált anyagok, szerkezeti felépítés:

A tartóláb porfestéssel ellátott horganyzott acélcsőből áll. Az asztal része nagy strapabírású UV stabil műanyagból készül.

Telepítés:

A fém tartóoszlopok rögzítése betonozással történik úgy, hogy a betontuskók elkészítésénél figyeljünk arra, hogy a talajszinttől legalább 20 cm-rel lejjebb fejezzük be a betonozást.

Esésmagasság: 49 cm (Az MSZ EN 1777 szabvány szerint nem szükséges, homok vagy gumi ütéscsillapítás, a meglévő gyep alkalmas ütéscsillapításra).

Szabad tér: 4 m2

A termék megfelel a játszótéri eszközökre vonatkozó szabványpontoknak és TÜV SÜD által kibocsátott játszótéri megfelelőségi tanúsítvánnyal rendelkezik.

Tömeg 12 kg
Termékkód

CN 9000

Méret

0.38 m2

Alapanyag

A tartóláb porfestéssel ellátott acélcsőből áll. A tányér eleme nagy strapabírású UV stabil műanyagból készül.

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

Csak bejelentkezett és a terméket már megvásárolt felhasználók írhatnak véleményt.

Érdekelhetnek még…

Scroll to Top