Pancsolóasztal vödörrel

660.400 Ft

Termékkód: CN 9100 – Homokozók közelébe vagy vízpartra ajánljuk. A játék részét két 10 cm átmérőjű galvanizált porfestett acélláb alkotja, melyre az egyikre felülről beleül egy kerek teljes egészében műanyagból készült nagy vastagságú strapabíró pancsoló asztallap, mely anyagának köszönhetően nem szálkásodik és a víz hatására sem veszíti el a formáját, merevségét.

Cikkszám: CN 9100 Kategóriák: ,

Ebben az asztallapban a játékélményt fokozandó három különböző homokozó forma került kialakításra. Az egyik egy kerek tányérformát a második egy négyzet formájú tálja bemélyedés, a harmadik, pedig egy háromszög formájú szita bemélyedés melynél a szitalyukak olyan átmérővel készülnek, hogy a vizes vagy nagyobb szemcséket tartalmazó homokot is át lehet rajta szórni. A másik tartóláb egy csigás rendszerű vödör felhúzó tartószerkezetet tart, melyen egy játszótéri gumivödröt lehet mozgatni. A speciális gumivödör egy galvanizált acélláncon mozgatható, ezzel lehet homokot felhúzni , illetve önteni a pancsoló asztalra.

Felhasznált anyagok, szerkezeti felépítés:

A tartóláb porfestéssel ellátott horganyzott acélcsőből áll. Az asztal része nagy strapabírású UV stabil műanyagból készül. Csigás felhúzó szerkezet és lánc rozsdamentes acélból készül. Vödör nagy falvastagságú gumivödör lánc fülekkel.

Telepítés:

A fém tartóoszlopok rögzítése betonozással történik úgy, hogy a betontuskók elkészítésénél figyeljünk arra, hogy a talajszinttől legalább 20 cm-rel lejjebb fejezzük be a betonozást.

Esésmagasság: 49 cm (Az MSZ EN 1777 szabvány szerint nem szükséges, homok vagy gumi ütéscsillapítás, a meglévő gyep alkalmas ütéscsillapításra).

Szabad tér: 6 m2

Tömeg 12 kg
Termékkód

CN 9100

Méret

1,5 m2

Alapanyag

Porszórásos festésű acélcső,UV stabil nagy teherbírású műanyag tányér, gumi vödör

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

Csak bejelentkezett és a terméket már megvásárolt felhasználók írhatnak véleményt.

Scroll to Top