Kombinált oldalsó láblengető és derék forgató

337.336 Ft

Termékkód: SB 2339 – A láblengető és a derékforgató gépek kombinálásával a gép alkalmazható derék és csípő formálásra, mozgáskoordináció fejlesztésére, a farizom, hasizom erősítésére, valamint a hátizmok nyújtására.

Cikkszám: SB 2339 Kategória:

Jótékony hatást fejt ki a gerincoszlopra. Egyszerre ketten is használhatják, a talptámaszok csúszásgátlóval vannak ellátva, a biztonságos használat érdekében. Az edzőgép masszív vázszerkezete megakadályozza a billegést a gyakorlatok elvégzése közben.

Felnőttek és gyerekek is kényelmesen használhatják. Minden korosztálynak remek szórakozást és sportélményt nyújt a szabadban a Sunbars kültéri fitneszgép család. Iskolák udvarára, kollégiumokba, szállodákba, strandra, parkokba vagy sportpályák mellé javasoljuk. A talprész csúszásgátló felülettel lett ellátva, így az eszköz alkalmazása teljesen biztonságos.

Javasolt használata:
Láblengető rész: Fogja meg a kapaszkodót, lépjen rá a korongra és egyensúlyát megtalálva forgassa a derekát jobbra, balra, erőlködés nélkül, könnyedén. Végezze a gyakorlatot 3 x 2 percig, a sorozatok között 5 másodperces szüneteket tartva.
Derékforgató rész: Fogja meg a kapaszkodót, lépjen rá a korongra és egyensúlyát megtalálva forgassa a derekát jobbra, balra, erőlködés nélkül, könnyedén. Végezze a gyakorlatot 3 x 2 percig, a sorozatok között 5 másodperces szüneteket tartva.

Megjegyzés:
• Az eszköz intenzív igénybevétele fokozott felülvizsgálatot és ápolást igényel.
• A berendezés nem rejt veszélyeket magában.

Tömeg 49 kg
Termékkód

SB 2339

Ajánlott korcsoport

Az eszközt 14 éves vagy annál idősebb személy használhatja, akinek a magassága eléri vagy meghaladja a 140 cm-t.

Alapanyag

Porfestett középső fémcső, porfestett kapaszkodó elemek

Kritikus esésmagasság

400 mm

Méret

Felépítmény alapterület: 1350 mm x 1300 mm, Magasság(földtől): 400 mm

Ütéscsillapítás

Gyep vagy homok

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

Csak bejelentkezett és a terméket már megvásárolt felhasználók írhatnak véleményt.

Scroll to Top