Basic Street Workout Állvány

222 250 Ft

Termékkód: SB 2312  

Ez a street workout állvány alkalmas a váll-, kar-, mell-, hát-, és hasizom erősítő gyakorlatok végzésére.

A húzódzkodás: vállöv izomzatának, vállizületek mobilitásának, hátizmok fejlesztésének legalapvetőbb gyakorlata. A széles rudak lehetőséget biztosítanak arra, hogy különböző fogási szélességeket használhassunk, ezáltal más- más izomcsoportokat megdolgoztatva. Szűk fogással a hátizom alsó-külső részét tudjuk leginkább megdolgoztatni, a fogás és végrehajtás módjától (befelé vagy kifelé néz a tenyér) függően a bicepsz is jelentős terhelést kaphat, míg a széles fogás főképpen a széles hátizmot fejleszti. Illetve a rudakat tudjuk nyújtó gyakorlatokhoz is használni. Valamint a haladó street workoutosoknak nagyszerű lehetőség a húzódzkodás-tolódzkodás gyakorlat elvégzéséhez, mellyel ugyancsak egész felsőtestüket megdolgoztatják.

A tolódzkodás a felsőtest izomzatának fejlesztésében nagyon fontos szerepet játszik. Az egyik leghatékonyabb gyakorlat.

A fekvőtámaszrúd: a mellizmok erősítésére szolgál. A rúd szélessége lehetőséget ad a használónak, hogy válasszon a fogásmódok közül (széles-szűk fogás), ezáltal kiválasztva, hogy mely részeit akarják fejleszteni a mellizomnak.

A fitneszgép csúszásgátló anyaggal van bevonva, a balesetek elkerülése érdekében, valamint masszív szerkezete megakadályozza a billegést gyakorlatvégzés közben.

 

 

Cikkszám: SB 2312 Kategória: Címkék: , ,

Leírás

Basic Street Workout Állvány

Termékkód: SB 2312

Felnőttek és gyerekek is kényelmesen használhatják. Minden korosztálynak remek szórakozást és sportélményt nyújt a szabadban a Sunbars kültéri fitneszgép család. Iskolák udvarára, kollégiumokba, szállodákba, strandra, parkokba vagy sportpályák mellé javasoljuk.
A két rúd különböző magasságokban való elhelyezése biztosítja, hogy magas és alacsony termetű felhasználók is kényelmesen tudják használni a szert. Előnye hogy egyszerre többen is tudják használni.

Nyújtórúd javasolt használata:
Álljon szembe az eszközzel és fogja meg a megfelelő rudat, a gyakorlatnak megfelelő fogással (madárfogás/alsófogás/vegyes fogás). Húzza fel magát állmagasságig majd engedje vissza.
A húzódzkodás mellett a nyújtórúd lehetőséget biztosít egyéb gyakorlatok végrehajtására is, például függésben lábemelés vagy húzódás-tolódás, vagy nyújtó gyakorlatokhoz is kiválóan alkalmazható.

A tolódzkodó rész javasolt használata:
Álljon szembe az oszloppal és tolja fel magát a két hajlított csövön támaszkodva. Ebből a helyzetből végezzen folyamatos karhajlításokat. Karhajlítás közben a könyökét a test mellé zárja vagy kifelé tolja,
attól függően, hogy a tricepszét vagy a mellizmokat erősíti jobban. Könyökét ne nyújtsa ki teljesen!

Fekvőtámasz rúd javasolt használata:
Álljon szemben a rúddal. Fogja meg mind a két kezével a kapaszkodó rudat. A fekvenyomó rúdon szűk vagy széles fogással végezzen fekvőtámasz gyakorlatot.

Megjegyzés:
• Az eszköz intenzív igénybevétele fokozott felülvizsgálatot és ápolást igényel.
• A berendezés nem rejt veszélyeket magában.

További információk

Tömeg 110 kg
Termékkód

SB 2312

Tömeg

110 kg

Alapanyag

Porfestett középső fémcső, porfestett tolódzkodó, húzódzkodó elemek

Méret

Magasság(földtől): 2250mm

Ajánlott korcsoport

Az eszköz használata 14 éves kor felett javasolt, akinek magassága eléri vagy meghaladja a 140 cm-t.

Ütéscsillapítás

Homok vagy gumiburkolat

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Basic Street Workout Állvány” értékelése elsőként

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Érdekelhetnek még…