Basic street workout állvány

359.867 Ft

Termékkód: SB 2312  A fitneszgép alkalmas a mell, hát, váll valamint a karizmok erősítésére. A két különböző magasságban elhelyezett nyújtórudak tökéletesen alkalmasak a felsőtest izmainak, különösen a hát és a bicepsz fejlesztésére.

Cikkszám:  SB 2312 Kategória:

Felnőtteknek és gyerekeknek is remek szórakozást és sportélményt nyújt a szabadban a Sunbars kültéri fitneszgép család. Iskolákba, kollégiumok udvarára, szállodákba, strandra, illetve sűrűn látogatott közterekre vagy sportpályák mellé javasoljuk. A Basic Street Workout Állvány egy multifunkcionális fitneszgép, amely két nyújtórúdat, egy tolódzkodó állványt, valamint egy fekvenyomó rudat foglal magába. A két különböző magasságban elhelyezett rúdon a kisebbek és nagyobbak is megtalálják a nekik legmegfelelőbb illetve a gyakorlathoz legalkalmasabb rudat.

A húzódzkodás a hátizmok fejlesztésének, formálásának az egyik alapvető gyakorlata. A rudak szélessége lehetőséget ad a felhasználónak, hogy szűk vagy széles fogást válasszon a húzódzkodó gyakorlatokhoz, ezek a hát különböző izomcsoportjait mozgatják meg. A szűk fogás leginkább a hát alsó részére és a széles hátizomra hat, míg a széles fogás főképpen a hát szélességét fejleszti.
A tolódzkodás a felsőtest teljes nyomó struktúráját fejleszti. Éppen emiatt nagyon hatékony tömeg és erőépítő gyakorlat. A mozgás javítja a vállak mobilitását, és a mellizomra nézve nyújtó hatása van. Az, hogy melyik izomcsoport dolgozik intenzívebben, csak a felhasználó testhelyzetétől függ.
A fekvenyomó rúd használata a mellizmok edzését teszi lehetővé. A rúd kialakítása lehetőséget ad a felhasználónak, hogy szűk vagy széles fogást válasszon a gyakorlatok elvégzéséhez, ezek a mell különböző izmait fejlesztik.
A fitnesz gép masszív vázszerkezete megakadályozza a billegést a gyakorlatok elvégzése közben.

Nyújtórúd javasolt használata:
Álljon szembe az eszközzel és fogja meg a rudat, alkalmazza az edzéshez megfelelő fogást. Húzza fel magát állmagasságig majd engedje vissza. Húzódzkodás mellett függeszkedve akár lábemelő gyakorlatok is végezhetőek rajta, tehát az egész felsőtest izomzatát meg lehet dolgoztatni.

A tolódzkodó rész javasolt használata:
Álljon szembe az oszloppal és tolja fel magát a két hajlított csövön megtámaszkodva. Ebben a helyzetben végezzen folyamatos karhajlításokat. A karhajlító gyakorlatok közben a könyökét a test mellé zárja vagy kifelé tolja, attól függően, hogy a tricepsz vagy mellizmokat erősíti jobban.

Fekvenyomó rúd javasolt használata:
Álljon szemben a rúddal. Fogja meg mind a két kezével a kapaszkodó rudat. A fekvenyomó rúdon szűk és széles fogással fekvőtámasz gyakorlatok végezhetők, lépegető fel-lemozgással a lábizomzatot is fejleszthetjük

Megjegyzés:
• Az eszköz intenzív igénybevétele fokozott felülvizsgálatot és ápolást igényel.
• A berendezés nem rejt veszélyeket magában.

SB 2312 Basic street workout állvány esési tér 

Termékkód

 SB 2312

Tömeg

110 kg

Ajánlott korcsoport

Az eszközt 14 éves vagy annál idősebb személy használhatja, akinek a magassága eléri vagy meghaladja a 140 cm-t.

Alapanyag

Porfestett középső fémcső, porfestett tolódzkodó, húzódzkodó elemek.

Méret

Magasság (földtől): 2250 mm

Ütéscsillapítás

homok, gumiburkolat

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

Csak bejelentkezett és a terméket már megvásárolt felhasználók írhatnak véleményt.

Scroll to Top