Tolódzkodó és hasizom-erősítő állvány

248 920 Ft

Termékkód: SB 2306 – A fitnesz állvány kiváló eszköz azok számára, akik egész felsőtestüket megdolgoztató edzést terveznek. Egyszerre ketten is tudják használni a gépet.
A tolódzkodó rész: A tolódzkodás az egyik legalapvetőbb gyakorlat. Fontos megjegyezni, hogy nem csak mell vagy tricepsz gyakorlatnak, mert ha helyesen végezzük, izomlázunk lehet a váll, hát és akár még a hasizmainkban is. Javítja a vállak mobilitását.
A hasizom erősítő rész: a hasizom, valamint a törzsizmok erősítését szolgáló gyakorlatokhoz jelent első osztályú segítséget.  A hátgerinc is egyenesedik, javul a tartás
A tolódzkodó elemek, a rögzített alkartámaszok és az állványra felszerelt háttámla felülete csúszásmentes, ezáltal a használata biztonságos. Az edzőgép masszív vázszerkezete megakadályozza a billegést a gyakorlatok elvégzése közben.

 

Leírás

Tolódzkodó és hasizom-erősítő állvány

Termékkód: SB 2306

Minden korosztálynak remek szórakozást és sportélményt nyújt a szabadban a Sunbars kültéri fitneszgép család. Iskolák udvarára, kollégiumokba, szállodákba, strandra, parkokba vagy sportpályák mellé javasoljuk.

A tolódzkodó rész javasolt használata:
Kezdőknek: Álljon szembe a tolódzkodóval, fogja meg a 2 hajlított csövet, lépjen fel a fellépőre, úgy hogy karjai ki legyenek nyújtva, ebből a testhelyzetből engedje le magát, amíg csak tudja, majd tolja ki magát a kiinduló helyzetbe.. Ebben a helyzetben végezzen folyamatos karhajlításokat.
Ha a mellizmokat akarjuk alaposabban dolgoztatni kifele toljuk a könyökünket, ha a tricepsz izmokat akarjuk intenzívebb munkára bírni akkor a test mellett tartva végezzük a gyakorlatot.

Húzódzkodó rész javasolt használata:
Kezdőknek és gyerekeknek: Kérjen segítséget társától, fogja meg a rudat tartsa magát áll magasságban, mikor társa elengedte lassan engedje le magát, könyöke nyújtásával, majd húzza vissza magát a kiinduló helyzetbe.
Haladóknak: Álljon szembe az oszloppal és húzza fel magát a hajlított csövön. Ebben a helyzetben végezzen folyamatos felhúzásokat. A karok közötti távolság, fogásmód változtatható. Alkalmas különböző húzódzkodó, illetve nyújtó gyakorlatok végzésére is.

Megjegyzés:
• Az eszköz intenzív igénybevétele fokozott felülvizsgálatot és ápolást igényel.
•  A berendezés nem rejt veszélyeket magában.

A termék az EN 16630:2015-ös TÜV Rheinland kültéri fitneszgép megfelelőségi tanúsítvánnyal rendelkezik.

Telepítéshez szükséges szabad tér:

SB 2306 Tolódzkodó és hasizom-erősítő állvány szabad tér

További információk

Tömeg 59 kg
Termékkód

SB 2306

Tömeg

59 kg

Alapanyag

Kívül- belül galvanizált középső fémcső, porfestett tolódzkodó elemek, gumiborítású alubetétes háttámla és műanyag fogódzkodók. Galvanizált középső fémcső, színes tolódzkodó elemek.

Ajánlott korcsoport

Az eszköz használata 14 éves kor felett javasolt, akinek magassága eléri vagy meghaladja a 140 cm-t.

Méret

Felépítmény alapterület: 2000 mm x 700 mm, Magasság(földtől): 1500 mm

Szállítási adatok

280 cm x 180cm x 60 cm

Kritikus esésmagasság

~1500 mm

Szabad tér mérete

5 x 3,75 m ~18,75 m2

Ütéscsillapítás

Gyep vagy homok

Tanúsítvány szám

MK 69249564 0001-1

Tanúsítási szabványok

EN 16630:2015

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Tolódzkodó és hasizom-erősítő állvány” értékelése elsőként

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Érdekelhetnek még…