Tolódzkodó és hasizom-erősítő állvány

337.336 Ft

Termékkód: SB 2306 – A fitnesz állvány kiváló eszköz azok számára, akik egész felsőtestüket megdolgoztató edzést terveznek. Egyszerre ketten is tudják használni a gépet.

Cikkszám: SB 2306 Kategória:

A tolódzkodó rész: A tolódzkodás az egyik legalapvetőbb gyakorlat. Fontos megjegyezni, hogy nem csak mell vagy tricepsz gyakorlatnak, mert ha helyesen végezzük, izomlázunk lehet a váll, hát és akár még a hasizmainkban is. Javítja a vállak mobilitását.
A hasizom erősítő rész: a hasizom, valamint a törzsizmok erősítését szolgáló gyakorlatokhoz jelent első osztályú segítséget.  A hátgerinc is egyenesedik, javul a tartás
A tolódzkodó elemek, a rögzített alkartámaszok és az állványra felszerelt háttámla felülete csúszásmentes, ezáltal a használata biztonságos. Az edzőgép masszív vázszerkezete megakadályozza a billegést a gyakorlatok elvégzése közben.

Minden korosztálynak remek szórakozást és sportélményt nyújt a szabadban a Sunbars kültéri fitneszgép család. Iskolák udvarára, kollégiumokba, szállodákba, strandra, parkokba vagy sportpályák mellé javasoljuk.

A tolódzkodó rész javasolt használata:
Kezdőknek: Álljon szembe a tolódzkodóval, fogja meg a 2 hajlított csövet, lépjen fel a fellépőre, úgy hogy karjai ki legyenek nyújtva, ebből a testhelyzetből engedje le magát, amíg csak tudja, majd tolja ki magát a kiinduló helyzetbe.. Ebben a helyzetben végezzen folyamatos karhajlításokat.
Ha a mellizmokat akarjuk alaposabban dolgoztatni kifele toljuk a könyökünket, ha a tricepsz izmokat akarjuk intenzívebb munkára bírni akkor a test mellett tartva végezzük a gyakorlatot.

Húzódzkodó rész javasolt használata:
Kezdőknek és gyerekeknek: Kérjen segítséget társától, fogja meg a rudat tartsa magát áll magasságban, mikor társa elengedte lassan engedje le magát, könyöke nyújtásával, majd húzza vissza magát a kiinduló helyzetbe.
Haladóknak: Álljon szembe az oszloppal és húzza fel magát a hajlított csövön. Ebben a helyzetben végezzen folyamatos felhúzásokat. A karok közötti távolság, fogásmód változtatható. Alkalmas különböző húzódzkodó, illetve nyújtó gyakorlatok végzésére is.

Megjegyzés:
• Az eszköz intenzív igénybevétele fokozott felülvizsgálatot és ápolást igényel.
•  A berendezés nem rejt veszélyeket magában.

Telepítéshez szükséges szabad tér:

SB 2306 Tolódzkodó és hasizom-erősítő állvány szabad tér

Tömeg 59 kg
Termékkód

SB 2306

Ajánlott korcsoport

Az eszközt 14 éves vagy annál idősebb személy használhatja, akinek a magassága eléri vagy meghaladja a 140 cm-t.

Alapanyag

Porfestett középső fémcső, porfestett tolódzkodó elemek, gumiborítású alubetétes háttámla és műanyag fogódzkodók.

Kritikus esésmagasság

~1500 mm

Méret

Felépítmény alapterület: 2000 mm x 700 mm, Magasság(földtől): 1500 mm

Szabad tér mérete

5 x 3,75 m ~18,75 m2

Szállítási adatok

280 cm x 180cm x 60 cm

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

Csak bejelentkezett és a terméket már megvásárolt felhasználók írhatnak véleményt.

Scroll to Top