Streetball palánk állvánnyal

232.045 Ft

Termékkód: SB 2387 – A Sunbars streetball palánkállvány szettet egyszerűen rögzíthetjük bárhol a szabadban, így az utcai kosárlabdát könnyedén játszhatjuk otthon vagy akár az utcán, köztereken, parkokban.

Cikkszám: SB 2387 Kategória:

Az ívelt streetball palánk 90×67 cm-es, valamint a szett kelléke egy 45 cm átmérőjű gyűrű, melyhez tartozik egy minőségi kosárlabdaháló. A streetball palánk a 15 mm vastagságú, tömör üvegszálas szerkezetnek köszönhetően rendkívül strapabíró és időt álló, így ellenáll mind az időjárás viszontagságainak, mind a játékosok által okozott terhelésnek. A tartó állvány rendkívül stabil és masszív szerkezetű, továbbá kívül-belül galvanizált, valamint műanyag porfestéssel ellátott, melyek biztosítják a hosszú élettartamot a tartó szerkezetnek. A palánkhoz egy hátsó merevítés van rögzítve, mely egy plusz megerősítést és stabilitást biztosít a gyűrűnek, így megakadályozza, hogy leszakadjon a palánkról. A streetball szabályzatának megfelelően a zsákolás tilos, ezért a gyűrűn való függeszkedés sem megengedett, ennél fogva a gyűrű rögzítése sem teszi lehetővé azt, hogy a játékosok teljes testsúlyukkal belekapaszkodjanak a gyűrűbe. A streetball palánk-állvány szettet kizárólag kültéri használatra ajánljuk, beltéri használatra a Sunbars kosárlabda palánk szett az ideális választás, melyet honlapunkon szintén megtalál.

Streetball játékszabályok

– A Streetball 3 -3 elleni játék.

– A mérkőzéseken játékvezetés nincs, ezért mindig a fair play szabályait kell érvényesíteni. Amennyiben szabálytalanság történik, azt be kell mondani és a szenvedő fél kezdheti meg a támadást.

– A mérkőzés minden esetben pénzfeldobással kezdődik, ahol eldől, hogy melyik csapat kezdheti meg először a támadást.

– Minden egyes kosár után automatikusan a pontszerző csapat ellenfele kapja a labdát. Minden kosár egy pontot, a köríven kívüli dobás két pontot ér, büntető nincsen.

– Újrakezdéskor ki kell vinni a labdát a köríven túlra, és ugyanott “kezeltetni” is kell az ellenféllel.

– Akkor lehet cserélni, amikor a csapat a labdát birtokolja.

– Zsákolni tilos – kizárás jár érte!

– Minden kosár 1 pontot, a köríven kívülről dobott kosár 2 pontot ér.

– A mérkőzés 16 pontig vagy 20 percig tart, az időt folyamatosan futó órával mérik.

A szabvány szerint a gyűrű magasságának a talajtól számítva 3,05 méterre kell lennie, ez a magasság azonban egyéni igények esetén eltérő is lehet. Kültéri és beltéri használatra egyaránt ajánljuk.

 

Termékkód

SB 2387

Ajánlott korcsoport

6 éves kortól

Alapanyag

Streetball palánk: 3mm-es polikarbonát lap, porfestett fém tartószerkezet, porfestett fém gyűrű, galvanizált és porfestett állvány, háló 100% nejlon

Méret

A palánk mérete 121cm x 75cm (48”), a gyűrű átmérője 45,5cm, magasság (a talajtól): a falra szerelés függ a felhasználó (k) korától és magasságától

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

Csak bejelentkezett és a terméket már megvásárolt felhasználók írhatnak véleményt.

Scroll to Top