Kombinált tolódzkodó, hasizom-erősítő és húzódzkodó állvány

395.854 Ft

Termékkód: SB 2310 – Ez a kondigép alkalmas a kar-, mell-, hát-, vállizomzat erősítésére.

Cikkszám: SB 2310 Kategória:

Az alsó résszel (tolódzkodó) a kar, és mellizmok erősítését végezhetjük, a felső rész (húzódzkodó) pedig a hát, váll, és karizmok erősítésére szolgál. Előnyös, hiszen azzal, hogy egy állványon van mindkét eszköz, intenzívebbé tudjuk tenni az edzésünket, könnyebben kombinálhatóak a gyakorlatok.
Húzódzkodás során a kifelé fordított tenyérrel történő madárfogás (a rúd a hüvelykujj és a mutatóujjak közé esik) alkalmazásával a hátizmok, a szűk vállszélességű fogás (befele fordított tenyér) esetén pedig főként a bicepszet tudjuk edzeni. Az edzőkeret lehetőséget ad a felhasználónak, hogy szűk vagy széles fogást válasszon a húzódzkodó gyakorlatokhoz, ezek a hát különböző izomcsoportjait  erősítik, formálják. A húzódzkodás szűk fogással a hátizom alsó-külső részét stimulálja leginkább, a fogás és végrehajtás módjától függően a bicepsz is jelentős terhelést kaphat, míg a széles fogás főképpen a széles hátizmot fejleszti.
A tolódzkodás során attól függően, hogy könyökünket a testünk mellett vagy a testünktől eltolva végezzük a gyakorlatot a mell, tricepsz izmokat tudjuk dolgoztatni. Az állvány alsó részén lévő fellépők segítik a sportolók kiinduló helyzetbe kerülését, illetve a kezdőknek segítséget nyújthat a gyakorlatok elvégzésében is.
A hasizmok valamint a törzsizmok erősítését szolgáló gyakorlatok végzésére használható, miközben erősíti a hátgerincet is, ezáltal javítja a testtartást is.
A gép felülete csúszásmentesített, a balesetek elkerülése érdekében. A tolódzkodó és hasizom részen lévő fellépők segítségével mindenki kényelmesen, tudásának megfelelően tudja használni a szert. Az edzőgép masszív vázszerkezete megakadályozza a billegést a gyakorlatok elvégzése közben.

Minden korosztálynak remek szórakozást és sportélményt nyújt a szabadban a Sunbars kültéri fitneszgép család. Iskolák udvarára, kollégiumokba, szállodákba, strandra, parkokba vagy sportpályák mellé javasoljuk.

A tolódzkodó rész használata:
Kezdőknek: Álljon szembe a tolódzkodóval, fogja meg a 2 hajlított csövet, lépjen fel a fellépőre, úgy hogy karjai ki legyenek nyújtva, ebből a testhelyzetből engedje le magát, amíg csak tudja, majd tolja ki magát a kiinduló helyzetbe.. Ebben a helyzetben végezzen folyamatos karhajlításokat. Ha a mellizmokat akarjuk alaposabban dolgoztatni kifele toljuk a könyökünket, ha a tricepsz izmokat akarjuk intenzívebb munkára bírni akkor a test mellett tartva végezzük a gyakorlatot.
Haladóknak: Álljon szembe a tolódzkodóval, fogja meg a 2 hajlított csövet, tolja ki magát. Ebben a testhelyzetben végezzen folyamatos karhajlításokat.

Húzódzkodó rész javasolt használata:
Kezdőknek és gyerekeknek:
 Kérjen segítséget társától, fogja meg a rudat tartsa magát áll magasságban, mikor társa elengedte lassan engedje le magát, könyöke nyújtásával, majd húzza vissza magát a kiinduló helyzetbe.
Haladóknak: Álljon szembe az oszloppal és húzza fel magát a hajlított csövön. Ebben a helyzetben végezzen folyamatos felhúzásokat. A karok közötti távolság, fogásmód változtatható. Alkalmas különböző húzódzkodó, illetve nyújtó gyakorlatok végzésére is.

Hasizom-erősítő rész javasolt használata:
Álljon háttal az állványnak, hátát támassza a háttámlának, fogja meg a kapaszkodókat.
A lábemelést végezheti:
– nyújtott lábbal, derékszögig,
– térdfelhúzással,
– térdfelhúzással oldalra (oldalsó hasizmok erősítésére),
– a gyakorlatok kombinálásával

Megjegyzés:
• Az eszköz intenzív igénybevétele fokozott felülvizsgálatot és ápolást igényel.
• A berendezés nem rejt veszélyeket magában.

Telepítéshez szükséges szabad tér:

SB 2310 Kombinált tolódzkodó, hasizom-erősítő és húzódzkodó állvány szabad tér

Tömeg 68 kg
Termékkód

SB 2310

Ajánlott korcsoport

Az eszközt 14 éves vagy annál idősebb személy használhatja, akinek a magassága eléri vagy meghaladja a 140 cm-t.

Alapanyag

Porfestett középső fémcső, porfestett tolódzkodó elemek, gumiborítású alubetétes háttámla és műanyag fogódzkodók.

Kritikus esésmagasság

~1900 mm

Méret

Felépítmény alapterület: 2000 mm x 900 mm, Magasság (földtől): 2100 mm

Szabad tér mérete

5 x 3,75 m ~18,75 m2

Ütéscsillapítás

Homok vagy gumiburkolat

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

Csak bejelentkezett és a terméket már megvásárolt felhasználók írhatnak véleményt.

Scroll to Top