Húzódzkodó és tolódzkodó állvány

248 920 Ft

Termékkód: SB 2304 – A kültéri kondigép kiválóan alkalmas a bicepsz, a tricepsz, a hát-, váll-, és törzsizmok edzésére. Az alsó résszel (tolódzkodó) a kar, és mellizmok erősítését végezhetjük, a felső rész (húzódzkodó) pedig a hát, váll, és karizmok erősítésére szolgál. Előnyös, hiszen azzal, hogy egy állványon van mindkét eszköz, intenzívebbé tudjuk tenni az edzésünket, könnyebben kombinálhatóak a gyakrolatok.
Húzódzkodás során a kifelé fordított tenyérrel történő madárfogás (a rúd a hüvelykujj és a mutatóujjak közé esik) alkalmazásával a hátizmok, a szűk vállszélességű fogás (befele fordított tenyér) esetén pedig főként a bicepszet tudjuk edzeni. Az edzőkeret lehetőséget ad a felhasználónak, hogy szűk vagy széles fogást válasszon a húzódzkodó gyakorlatokhoz, ezek a hát különböző izomcsoportjait  erősítik, illetve formálják. A húzódzkodás szűk fogással a hátizom alsó-külső részét stimulálja leginkább, a fogás és végrehajtás módjától függően a bicepsz is jelentős terhelést kaphat, míg a széles fogás főképpen a széles hátizmot fejleszti. A tolódzkodás során attól függően, hogy könyökünket a testünk mellett vagy a testünktől eltolva végezzük a gyakorlatot a mell, tricepsz izmokat tudjuk dolgoztatni.
Az állvány alsó részén lévő fellépők segítik a sportolók kiinduló helyzetbe kerülését, illetve a kezdőknek segítséget nyújthat a gyakorlatok elvégzésében is. A gép felülete csúszásmentesített, a balesetek elkerülése érdekében. Az edzőgép masszív vázszerkezete megakadályozza a billegést a gyakorlatok elvégzése közben.

 

Cikkszám: SB 2304 Kategória: Címkék: , ,

Leírás

Húzódzkodó és tolódzkodó állvány

Termékkód: SB 2304

Minden korosztálynak remek szórakozást és sportélményt nyújt a szabadban a Sunbars kültéri fitneszgép család. Iskolák udvarára, kollégiumokba, szállodákba, strandra, parkokba vagy sportpályák mellé javasoljuk.

Húzódzkodó rész javasolt használata:
Kezdőknek és gyerekeknek: Kérjen segítséget társától, fogja meg a rudat tartsa magát áll magasságban, mikor társa elengedte lassan engedje le magát, könyöke nyújtásával, majd húzza vissza magát a kiinduló helyzetbe.
Haladóknak: Álljon szembe az oszloppal és húzza fel magát a hajlított csövön. Ebben a helyzetben végezzen folyamatos felhúzásokat. A karok közötti távolság, fogásmód változtatható. Alkalmas különböző húzódzkodó, illetve nyújtó gyakorlatok végzésére is.

Tolódzkodó rész javasolt használata:
Kezdőknek: Álljon szembe a tolódzkodóval, fogja meg a 2 hajlított csövet, lépjen fel a fellépőre, úgy hogy karjai ki legyenek nyújtva, ebből a testhelyzetből engedje le magát, amíg csak tudja, majd tolja ki magát a kiinduló helyzetbe. Ebben a helyzetben végezzen folyamatos karhajlításokat.
Ha a mellizmokat akarjuk alaposabban dolgoztatni kifele toljuk a könyökünket, ha a tricepsz izmokat akarjuk intenzívebb munkára bírni akkor a test mellett tartva végezzük a gyakorlatot.

Megjegyzés:

• Az eszköz intenzív igénybevétele fokozott felülvizsgálatot és ápolást igényel.
• A berendezés nem rejt veszélyeket önmagában.

Telepítéshez szükséges szabad tér:

SB 2304 Húzódzkodó és tolódzkodó állvány szabad tér

További információk

Termékkód

SB 2304

Alapanyag

Kívül- belül galvanizált középső fémcső, porfestett tolódzkodó elemek.

Ajánlott korcsoport

Az eszköz használata 14 éves kor felett javasolt, akinek magassága eléri vagy meghaladja a 140 cm-t.

Méret

Magasság(földtől): 2100 mm

Kritikus esésmagasság

~2100 mm

Szabad tér mérete

5,46 m x 3,6 m, ~16,056 m2

Ütéscsillapítás

Homok vagy gumiburkolat

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Húzódzkodó és tolódzkodó állvány” értékelése elsőként

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük