Húzódzkodó állvány

171 450 Ft

Termékkód: SB 2303 – Az állvány a váll, kar, és hátizmok erősítésére szolgál. A tökéletes hát és vállizmok edzéséhez elengedhetetlen. A húzódzkodás a váll- és hátizmok fejlesztésének, formálásának az egyik alapgyakorlata. Húzódzkodás során a kifelé fordított tenyérrel történő madárfogás (a rúd a hüvelykujj és a mutatóujjak közé esik) alkalmazásával a hátizmok, a szűk vállszélességű fogás (befele fordított tenyér) esetén pedig főként a bicepszet tudjuk edzeni. Az edzőkeret lehetőséget ad a felhasználónak, hogy szűk vagy széles fogást válasszon a húzódzkodó gyakorlatokhoz, ezek a hát különböző izomcsoportjait  erősítik, illetve formálják. A húzódzkodás szűk fogással a hátizom alsó-külső részét stimulálja leginkább, a fogás és végrehajtás módjától függően a bicepsz is jelentős terhelést kaphat, míg a széles fogás főképpen a széles hátizmot fejleszti. A sportoló bármilyen fogással (oldalsó vagy keresztfogással, alsó vagy felsőfogással) foghatja az eszközt, attól függően, hogy melyik izmokat szeretné dolgoztatni. Az edzőgép masszív vázszerkezete megakadályozza a billegést a gyakorlatok elvégzése közben.

Cikkszám: SB 2303 Kategória: Címkék: , ,

Leírás

Húzódzkodó állvány

Termékkód: SB 2303

Felnőttek és gyerekek is kényelmesen használhatják. Minden korosztálynak remek szórakozást és sportélményt nyújt a szabadban a Sunbars kültéri fitneszgép család. Iskolák udvarára, kollégiumokba, szállodákba, strandra, parkokba vagy sportpályák mellé javasoljuk.

Alkalmas különböző húzódzkodó, illetve nyújtó gyakorlatok végzésére is.

Javasolt használata:
Kezdőknek és gyerekeknek: Kérjen segítséget társától, fogja meg a rudat tartsa magát áll magasságban, mikor társa elengedte lassan engedje le magát, könyöke nyújtásával, majd húzza vissza magát a kiinduló helyzetbe.
Haladóknak: Álljon szembe az oszloppal és húzza fel magát a hajlított csövön. Ebben a helyzetben végezzen folyamatos felhúzásokat. A karok közötti távolság, fogásmód változtatható.

Megjegyzés:
• Az eszköz intenzív igénybevétele fokozott felülvizsgálatot és ápolást igényel.
•  A berendezés nem rejt veszélyeket önmagában.

Telepítéshez szükséges szabad tér:

SB 2303 Húzódzkodó állvány szabad tér

További információk

Termékkód

SB 2303

Alapanyag

Kívül- belül galvanizált középső fémcső, porfestett húzódzkodó elemek

Ajánlott korcsoport

Az eszköz használata 14 éves kor felett javasolt, akinek magassága eléri vagy meghaladja a 140 cm-t.

Méret

Magasság(földtől): 2100 mm

Kritikus esésmagasság

~2100 mm

Szabad tér mérete

4,19 m x 3,53 m, ~14,79 m2

Ütéscsillapítás

Homok vagy gumiburkolat

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Húzódzkodó állvány” értékelése elsőként

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Érdekelhetnek még…