Egyszemélyes tolódzkodó

129 540 Ft

Termékkód: SB 2300 – A tolódzkodás az egyik legalapvetőbb tornagyakorlat. 2 fajtája van, a mell és a tricepsz erősítő tolódzkodás. A tolódzkodás rendkívül hatékony gyakorlat az izomzat fejlesztésére és az izomerő növelésére. Javítja a vállak mobilitását.
Gyakorlatvégzés során engedjük le magunkat olyan mélyre amennyire csak tudjuk, majd a karjaink kinyújtásával nyomjuk ki magunkat a kiinduló helyzetbe, de figyeljünk arra hogy a könyök ízületünk ne legyen teljesen nyújtva, ez megóvhatja az ízületet a sérüléstől.
Nagyon fontos, hogy ne rugózzunk, kígyózzunk a gyakorlat végrehajtása közben, végig kontrolláljuk, ne gyorsan végezzük a mozgást. Ha a mellizmokat akarjuk, alaposabban dolgoztatni kifele toljuk a könyökünket, ha a tricepsz izmokat akarjuk intenzívebb munkára bírni, akkor a könyököt a test mellett tartva végezzük a gyakorlatot.
A tolódzkodó állvány masszív vázszerkezete megakadályozza a billegést a gyakorlatok végzése közben.

Cikkszám: SB 2300 Kategória: Címkék: , ,

Leírás

Egyszemélyes tolódzkodó

Termékkód: SB 2300

Felnőttek és gyerekek is kényelmesen használhatják. Minden korosztálynak remek szórakozást és sportélményt nyújt a szabadban a Sunbars kültéri fitneszgép család. Iskolák udvarára, kollégiumokba, szállodákba, strandra, parkokba vagy sportpályák mellé javasoljuk.

Javasolt használata:
Kezdőknek: Álljon szembe a tolódzkodóval, fogja meg a 2 hajlított csövet, lépjen fel a fellépőre, úgy hogy karjai ki legyenek nyújtva, ebből a testhelyzetből engedje le magát, amíg csak tudja, majd tolja ki magát a kiinduló helyzetbe.. Ebben a helyzetben végezzen folyamatos karhajlításokat.
Ha a mellizmokat akarjuk alaposabban dolgoztatni kifele toljuk a könyökünket, ha a tricepsz izmokat akarjuk intenzívebb munkára bírni akkor a test mellett tartva végezzük a gyakorlatot.

Megjegyzés:
• Az eszköz intenzív igénybevétele fokozott felülvizsgálatot és ápolást igényel.
• A berendezés nem rejt veszélyeket magában.

Telepítéshez szükséges szabad tér:

SB 2355 Egyszemélyes tolódzkodó szabad tér

További információk

Tömeg 25 kg
Termékkód

SB 2300

Alapanyag

Porfestett középső fémcső, porfestett tolódzkodó elemek, gumiborítású alubetétes háttámla és műanyag fogódzkodók. Porfestett fémcső, színes tolódzkodó elemek.

Ajánlott korcsoport

Az eszköz használata 14 éves kor felett javasolt, akinek magassága eléri vagy meghaladja a 140 cm-t

Méret

Felépítmény alapterület: 880 mm x 600 mm, Magasság(földtől): ~1500 mm

Szállítási adatok

280 cm x 90 cm x 60 cm

Kritikus esésmagasság

~1500 mm

Szabad tér mérete

4 m x 3,75 m, ~15 m2

Ütéscsillapítás

Gyep vagy homok

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Egyszemélyes tolódzkodó” értékelése elsőként

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Érdekelhetnek még…