Dupla tolódzkodó

268.492 Ft

Termékkód: SB 2302 – A dupla tolódzkodó ideális a saját testsúlyos edzésekhez. Több izomcsoportot tud egyszerre megdolgoztatni.

Cikkszám: SB 2302 Kategória:

Felnőttek és gyerekek is kényelmesen használhatják. Minden korosztálynak remek szórakozást és sportélményt nyújt a szabadban a Sunbars kültéri fitneszgép család. Iskolák udvarára, kollégiumokba, szállodákba, strandra, parkokba vagy sportpályák mellé javasoljuk.

A dupla tolódzkodó ideális a saját testsúlyos edzésekhez. Több izomcsoportot tud egyszerre megdolgoztatni. A tolódzkodás az egyik legalapvetőbb tornagyakorlat, erősítő hatása mellett javítja a vállízületek mobilitását. A biztonságos használathoz csúszásmentes az eszköz felülete, szerkezete stabil, masszív. Előnye, hogy egyszerre ketten is tudják használni. A fitneszgép kiválóan alkalmazható a kar (elsősorban a háromfejű karizom), mell és vállövi izmok erősítésére.

Javasolt használata:
Kezdőknek: Álljon szembe a tolódzkodóval, fogja meg a 2 hajlított csövet, lépjen fel a földhöz közelebb eső csőre, úgy hogy karjai ki legyenek nyújtva, ebből a testhelyzetből engedje le magát, amíg csak tudja, majd tolja ki magát a kiinduló helyzetbe. Ebben a helyzetben végezzen folyamatos karhajlításokat. Ha a mellizmokat akarjuk alaposabban dolgoztatni kifele toljuk a könyökünket, ha a tricepsz izmokat akarjuk intenzívebb munkára bírni akkor a test mellett tartva végezzük a gyakorlatot.

Megjegyzés:
• Az eszköz intenzív igénybevétele fokozott felülvizsgálatot és ápolást igényel.
• A berendezés nem rejt veszélyeket magában.

Telepítéshez szükséges szabad tér:

SB 2302 Dupla tolódzkodó szabad tér

Termékkód

SB 2302

Tömeg

56 kg

Ajánlott korcsoport

Az eszközt 14 éves vagy annál idősebb személy használhatja, akinek a magassága eléri vagy meghaladja a 140 cm-t.

Alapanyag

Porfestett középső fémcső, porfestett tolódzkodó elemek.

Kritikus esésmagasság

~1500 mm

Méret

Felépítmény alapterület: 2000 mm x 700 mm, Magasság(földtől): 1500 mm

Szabad tér mérete

5 x 3,75 m ~18,75 m2

Ütéscsillapítás

Gyep vagy homok

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

Csak bejelentkezett és a terméket már megvásárolt felhasználók írhatnak véleményt.

Scroll to Top