Mélyhátizom erősítő

TOVÁBBI KÉPEK

Mélyhátizom erősítő
99 060 Ft

Termékkód: SB 2353 - A mély hátizom erősítésére szolgáló fitneszgép. Kiválóan beilleszthető egy Street Workout edzés vagy futó edzés levezető gyakorlatának. A gyakorlatokat végezhetjük törzsfordítással vagy törzsfordítás nélkül is. A kültéri kondigép alkalmas a hát és derékizmok erősítésére és nyújtására. A gép egy porfestett vázból áll, melynek a hátsó részébe a lábfejünket tudjuk megtámasztani, az első gumival borított részen pedig a comb felső részét tudjuk alátámasztani, így enyhén dőlt pozícióban a gerinc és derékizmokat erősíthetjük meg előre-dőlő és hátra-feszítő mozdulatok váltásával. Masszív vázszerkezete megakadályozza a billegést a gyakorlatok elvégzése közben.

OR
LEÍRÁS

Details

Mélyhátizom erősítő

Termékkód: SB 2353

 

Felnőttek és gyerekek is kényelmesen használhatják. Minden korosztálynak remek szórakozást és sportélményt nyújt a szabadban a Sunbars kültéri fitneszgép család. Iskolák udvarára, kollégiumokba, szállodákba, strandra, parkokba vagy sportpályák mellé javasoljuk.

Javasolt használata:
Dőljön neki a gumival borított felső résznek, akassza be a lábát az alsó lábtámaszba, dőljön előre, majd egyenesedjen fel a hátizom feszítésével.

Megjegyzés: 
• Az eszköz intenzív igénybevétele fokozott felülvizsgálatot és ápolást igényel. 
• A berendezés nem rejt veszélyeket magában.

 

További információk

Additional Information

Alapanyag Színes porfestett acél vázszerkezet, gumiborítású támasztórész
Ajánlott korcsoport Az eszköz használata 14 éves kor felett javasolt, akinek magassága eléri vagy meghaladja a 140 cm-t.
Méret Felépítmény alapterület: 1400 mm x 400 mm, Magasság (földtől): 600 mm
Szállítási adatok 140 cm x 134 cm x 40 cm
Kritikus esésmagasság 600 mm
Szabad tér mérete 4,4 m x 3,4 m ~ 15 m2
Ütéscsillapítás Gyep vagy homok
Tanúsítási szabványok EN 16630:2015
Termékkód SB 2353
Súly (kg) 39
[profiler]
Memory usage: real: 8388608, emalloc: 7043416
Code ProfilerTimeCntEmallocRealMem