Kombinált tolódzkodó, hasizom-erősítő és húzódzkodó állvány

TOVÁBBI KÉPEK

Kombinált tolódzkodó, hasizom-erősítő és húzódzkodó állvány
292 100 Ft

Termékkód: SB 2310 - Ez a kondigép alkalmas a kar-, mell-, hát-, vállizomzat erősítésére. Az alsó résszel (tolódzkodó) a kar, és mellizmok erősítését végezhetjük, a felső rész (húzódzkodó) pedig a hát, váll, és karizmok erősítésére szolgál. Előnyös, hiszen azzal, hogy egy állványon van mindkét eszköz, intenzívebbé tudjuk tenni az edzésünket, könnyebben kombinálhatóak a gyakorlatok.
Húzódzkodás során a kifelé fordított tenyérrel történő madárfogás (a rúd a hüvelykujj és a mutatóujjak közé esik) alkalmazásával a hátizmok, a szűk vállszélességű fogás (befele fordított tenyér) esetén pedig főként a bicepszet tudjuk edzeni. Az edzőkeret lehetőséget ad a felhasználónak, hogy szűk vagy széles fogást válasszon a húzódzkodó gyakorlatokhoz, ezek a hát különböző izomcsoportjait  erősítik, formálják. A húzódzkodás szűk fogással a hátizom alsó-külső részét stimulálja leginkább, a fogás és végrehajtás módjától függően a bicepsz is jelentős terhelést kaphat, míg a széles fogás főképpen a széles hátizmot fejleszti.
A tolódzkodás során attól függően, hogy könyökünket a testünk mellett vagy a testünktől eltolva végezzük a gyakorlatot a mell, tricepsz izmokat tudjuk dolgoztatni. Az állvány alsó részén lévő fellépők segítik a sportolók kiinduló helyzetbe kerülését, illetve a kezdőknek segítséget nyújthat a gyakorlatok elvégzésében is.
A hasizmok valamint a törzsizmok erősítését szolgáló gyakorlatok végzésére használható, miközben erősíti a hátgerincet is, ezáltal javítja a testtartást is.
A gép felülete csúszásmentesített, a balesetek elkerülése érdekében. A tolódzkodó és hasizom részen lévő fellépők segítségével mindenki kényelmesen, tudásának megfelelően tudja használni a szert. Az edzőgép masszív vázszerkezete megakadályozza a billegést a gyakorlatok elvégzése közben.

 Raktárkészlet: az adat tájékoztató jellegű. A pontos mennyiségről kérjük érdeklődjön munkatársainknál! Raktárkészlet:
5 db

OR
LEÍRÁS

Details

Kombinált tolódzkodó, hasizom-erősítő és húzódzkodó állvány

Termékkód: SB 2310

 

Minden korosztálynak remek szórakozást és sportélményt nyújt a szabadban a Sunbars kültéri fitneszgép család. Iskolák udvarára, kollégiumokba, szállodákba, strandra, parkokba vagy sportpályák mellé javasoljuk.

A tolódzkodó rész használata:
Kezdőknek: Álljon szembe a tolódzkodóval, fogja meg a 2 hajlított csövet, lépjen fel a fellépőre, úgy hogy karjai ki legyenek nyújtva, ebből a testhelyzetből engedje le magát, amíg csak tudja, majd tolja ki magát a kiinduló helyzetbe.. Ebben a helyzetben végezzen folyamatos karhajlításokat. Ha a mellizmokat akarjuk alaposabban dolgoztatni kifele toljuk a könyökünket, ha a tricepsz izmokat akarjuk intenzívebb munkára bírni akkor a test mellett tartva végezzük a gyakorlatot.
Haladóknak: Álljon szembe a tolódzkodóval, fogja meg a 2 hajlított csüvet, tolja ki magát. Ebben a testhejzetben végezzen folyamatos karhajlításokat.

Húzódzkodó rész javasolt használata:
Kezdőknek és gyerekeknek:
Kérjen segítséget társától, fogja meg a rudat tartsa magát áll magasságban, mikor társa elengedte lassan engedje le magát, könyöke nyújtásával, majd húzza vissza magát a kiinduló helyzetbe.
Haladóknak: Álljon szembe az oszloppal és húzza fel magát a hajlított csövön. Ebben a helyzetben végezzen folyamatos felhúzásokat. A karok közötti távolság, fogásmód változtatható. Alkalmas különböző húzódzkodó, illetve nyújtó gyakorlatok végzésére is.

Hasizom-erősítő rész javasolt használata:
Álljon háttal az állványnak, hátát támassza a háttámlának, fogja meg a kapaszkodókat.
A lábemelést végezheti:
- nyújtott lábbal, derékszögig,
- térdfelhúzással,
- térdfelhúzással oldalra (oldalsó hasizmok erősítésére),
- a gyakorlatok kombinálásával

Megjegyzés: 
• Az eszköz intenzív igénybevétele fokozott felülvizsgálatot és ápolást igényel. 
• A berendezés nem rejt veszélyeket magában.

A termék az EN 16630:2015-ös TÜV Rheinland kültéri fitneszgép megfelelőségi tanúsítvánnyal rendelkezik.

Telepítéshez szükséges szabad tér:

SB 2310 Kombinált tolódzkodó, hasizom-erősítő és húzódzkodó állvány szabad tér

További információk

Additional Information

Alapanyag Kívül- belül galvanizált középső fémcső, porfestett tolódzkodó elemek, gumiborítású alubetétes háttámla.
Ajánlott korcsoport Az eszköz használata 14 éves kor felett javasolt, akinek magassága eléri vagy meghaladja a 140 cm-t.
Méret Felépítmény alapterület: 2000 x 900 mm, Magasság(földtől): 2100 mm
Szállítási adatok 350 cm x 240 cm x 60 cm
Kritikus esésmagasság ~2100 mm
Szabad tér mérete 5 m x 3,75 m, ~18,75 m2
Ütéscsillapítás Homok vagy gumiburkolat
Tanúsítvány szám MK 69249564 0001-1
Tanúsítási szabványok EN 16630:2015
Termékkód SB 2310
Súly (kg) 68
[profiler]
Memory usage: real: 18874368, emalloc: 17825296
Code ProfilerTimeCntEmallocRealMem