Játszótér és kültéri fitness park referenciáink

Új Street Workout Parkot adtunk át Hódmezővásárhelyen

Hódmezővásárhely, 2014.09.26.

A kondiparkban használható gépek: Háromtagú nyújtórúd, Dupla lábtológép, Egyszemélyes gyaloglógép, Dupla aszimetrikus tolódzkodó.

hmvhely

 

 

Új Street Workout Parkot adtunk át Mórahalmon

Mórahalom, 2014.09.15.

A kondiparkban használható gépek: Háromtagú nyújtórúd, Dupla lábtológép, Dupla mellizom-erősítő tológép, Dupla vállíizom-erősítő lehúzógép, Dupla oldalsó láblengető, Egyszemélyes gyaloglógép, Tolódzkodó és hasizom-erősítő állvány, Kombinált tolódzkodó, hasizom-erősítő és húzódzkodó állvány

morahalom

 

Szabadtéri kondigépekkel bővült a Klapka tér

Szeged, 2014.09.11.

Forrás: Szegedma

Újul, szépül a Klapka tér - már szabadtéri kondigépek is várják a mozogni vágyókat! A kondiparkban használható gépek: Háromtagú nyújtórúd, Dupla aszimetrikus tolódzkodó, Fekvenyomó rúd.


klapka 

 

Új Street workuot park - Szegeden, a Lomniczi utcában

Szeged, 2014.09.03.

Új kültéri kondigépeket telepítettünk Szegeden a Lomniczi utcában. A kondiparkban használható gépek: Dupla lábtológép, Egyszemélyes gyaloglógép, Forgó, Kombinált tolódzkodó, hasizomerősítő és húzódzkodó állvány.

 lomniczi

 

SunBars kondipark a Szabadság téren

Szeged, 2014.09.02.

 szabadsagter

 

Kültéri kondigépeket telepítettünk Csanádalbertiben, a Városi Sportpályán

Csanádalberti, 2014.08.22.

Telepített eszközök: Kombinált tolódzkodó, hasizomerősítő és húzódzkodó állvány, Forgó hasizom-erősítő

csanadalberti

 

Street workout park - Szeged, Kukovecz Nana utca

Szeged, 2014.08.15.

 Új street workout parkot építettünk Szegeden a Kukovecz Nana utcában. A kondiparkban használható gépek: Fekvenyomó rúd, Háromtagú nyújtórúd, Forgó, Kombinált tolódzkodó, hasizomerősítő és húzódzkodó állvány.

 

kukovecz

 

Kondipark nyílt a Szegeden a Kolozsvári téren

Szeged, 2013. december 22.

Forrás: Szegedma

Ugyan még Magyarországon is néhány éves múltra tekint csak vissza a street workout, Szegeden már majdnem száz aktív tagja van. Az utcai edzésnek vagy gettógyúrásnak is nevezett sport az edzőtermekből a közterületre hozza ki a testépítésre vágyókat, akik súlyok emelgetése helyett saját testtömegükkel erősíthetik izmaikat. Különböző magasságokban elhelyezett korlátok segítségével ki-ki a maga képességei szerint végezheti edzésprogramját, az egyszerű fekvőtámaszoktól és húzódzkodásoktól kezdve az olyan tornászgyakorlatokig, mint például támaszmérleg. Eddig csak az Újszegedi pályán gyakorolhattak a sport szerelmesei, de erre mostantól a Kolozsvári téren is lehetőség nyílt.

 

kolozsvari

 

[profiler]
Memory usage: real: 10485760, emalloc: 9586776
Code ProfilerTimeCntEmallocRealMem