Háromtagú nyújtórúd

TOVÁBBI KÉPEK

Háromtagú nyújtórúd
135 000 Ft

Termékkód:  SB 2323 - Ez a fitneszállvány alkalmas a váll-, kar-, mell-, hát-, és hasizom erősítő gyakorlatok végzésére. 
A húzódzkodás: vállöv izomzatának, vállízületek mobilitásának, hátizmok fejlesztésének legalapvetőbb gyakorlata. A széles rudak lehetőséget biztosítanak arra, hogy különböző fogási szélességeket használhassunk, ezáltal más- más izomcsoportokat megdolgoztatva. Szűk fogással a hátizom alsó-külső részét tudjuk leginkább megdolgoztatni, a fogás és végrehajtás módjától (befelé vagy kifelé néz a tenyér) függően a bicepsz is jelentős terhelést kaphat, míg a széles fogás főképpen a széles hátizmot fejleszti.
A rudakat tudjuk nyújtó gyakorlatokhoz is használni. Valamint a haladó street workoutosoknak nagyszerű lehetőség a húzódás-tolódás támaszba gyakorlat, vagy lefüggésben történő lábemelés elvégzéséhez melyek egész felsőtestünket megdolgoztató feladatok.


 
 Raktárkészlet: az adat tájékoztató jellegű. A pontos mennyiségről kérjük érdeklődjön munkatársainknál! Raktárkészlet:
5 db

OR
LEÍRÁS

Details

Háromtagú nyújtórúd

Termékkód: SB 2323

 

Felnőttek és gyerekek is kényelmesen használhatják. Minden korosztálynak remek szórakozást és sportélményt nyújt a szabadban a Sunbars kültéri fitneszgép család. Iskolák udvarára, kollégiumokba, szállodákba, strandra, parkokba vagy sportpályák mellé javasoljuk. A különböző magasságú rudak segítségével mindenki ki tudja választani a számára megfelelő helyet. A rudak kialakítása lehetővé teszi, hogy egyszerre többen (akár hatan is) használatba vegyék az állványt.

Javasolt használata:
Álljon szembe az eszközzel és fogja meg a megfelelő rudat, a gyakorlatnak megfelelő fogással (madárfogás/alsófogás/vegyes fogás). Húzza fel magát állmagasságig majd engedje vissza. A húzódzkodás mellett a nyújtórúd lehetőséget biztosít egyéb gyakorlatok végrehajtására is, például lefüggésben lábemelés vagy húzódás-tolódás, vagy nyújtó gyakorlatokhoz is kiválóan alkalmazható.

Megjegyzés: 
• Az eszköz intenzív igénybevétele fokozott felülvizsgálatot és ápolást igényel. 
• A berendezés nem rejt veszélyeket magában.

A termék az EN 16630:2015-ös TÜV Rheinland kültéri fitneszgép megfelelőségi tanúsítvánnyal rendelkezik.

Telepítéshez szükséges szabad tér:

SB 2323 Háromtagú nyújtórúd szabad tér

További információk

Additional Information

Alapanyag Kívül- belül galvanizált fémcső lábak, porfestett húzodzkodó elemek
Ajánlott korcsoport Az eszköz használata 14 éves kor felett javasolt, akinek magassága eléri vagy meghaladja a 140 cm-t.
Méret Felépítmény alapterület: 4000 mm x 125 mm, Magasság(földtől): 2350 mm
Szállítási adatok 340 cm x 50 cm x 50cm
Kritikus esésmagasság 2300 mm
Szabad tér mérete 7 m x 3,25 m, ~22,75 m2
Ütéscsillapítás Homok vagy gumiburkolat
Tanúsítvány szám MK 69249564 0001-1
Tanúsítási szabványok EN 16630:2015
Termékkód SB 2323
Súly (kg) 57
[profiler]
Memory usage: real: 18874368, emalloc: 17768336
Code ProfilerTimeCntEmallocRealMem