Egyszemélyes tolódzkodó

TOVÁBBI KÉPEK

Egyszemélyes tolódzkodó
129 540 Ft

Termékkód: SB 2300A tolódzkodás az egyik legalapvetőbb tornagyakorlat. 2 fajtája van, a mell és a tricepsz erősítő tolóczkodás. A különbség a végzés módjában rejlik. Mindkét esetben dolgozik a kar-, mell-, vállizomzat, azt tudjuk befolyásolni csak, hogy mely izomcsoportok dolgoznak intenzívebben. Fontos tehát, hogy ne fogjuk fel csak mell vagy tricepsz gyakorlatnak, mert ha helyesen végezzük, izomlázunk lehet a váll, hát és akár még a hasizmainkban is.
Rendkívül hatékony gyakorlat az izomzat fejlesztésére és az izomerő növelésére. Javítja a vállak mobilitását.
Gyakorlatvégzés során engedjük le magunkat olyan mélyre amennyire csak tudjuk, majd a karjaink kinyújtásával nyomjuk ki magunkat a kiinduló helyzetbe, de figyeljünk arra hogy a könyök ízületünk ne legyen teljesen nyújtva, ez megóvhatja az ízületet a sérüléstől.
Nagyon fontos, hogy ne rugózzunk, kígyózzunk a gyakorlat végrehajtása közben, végig kontrolláljuk, ne gyorsan végezzük a mozgást. Ha a mellizmokat akarjuk, alaposabban dolgoztatni kifele toljuk a könyökünket, ha a tricepsz izmokat akarjuk intenzívebb munkára bírni, akkor a könyököt a test mellett tartva végezzük a gyakorlatot.
A tolódzkodó állvány masszív vázszerkezete megakadályozza a billegést a gyakorlatok végzése közben. Raktárkészlet: az adat tájékoztató jellegű. A pontos mennyiségről kérjük érdeklődjön munkatársainknál! Raktárkészlet:
1 db

OR
LEÍRÁS

Details

Egyszemélyes tolódzkodó

Termékkód: SB 2300

 

Felnőttek és gyerekek is kényelmesen használhatják. Minden korosztálynak remek szórakozást és sportélményt nyújt a szabadban a Sunbars kültéri fitneszgép család. Iskolák udvarára, kollégiumokba, szállodákba, strandra, parkokba vagy sportpályák mellé javasoljuk.

Javasolt használata:
Kezdőknek: Álljon szembe a tolódzkodóval, fogja meg a 2 hajlított csövet, lépjen fel a fellépőre, úgy hogy karjai ki legyenek nyújtva, ebből a testhelyzetből engedje le magát, amíg csak tudja, majd tolja ki magát a kiinduló helyzetbe.. Ebben a helyzetben végezzen folyamatos karhajlításokat.
Ha a mellizmokat akarjuk alaposabban dolgoztatni kifele toljuk a könyökünket, ha a tricepsz izmokat akarjuk intenzívebb munkára bírni akkor a test mellett tartva végezzük a gyakorlatot.

Megjegyzés: 
• Az eszköz intenzív igénybevétele fokozott felülvizsgálatot és ápolást igényel. 
• A berendezés nem rejt veszélyeket magában.

Telepítéshez szükséges szabad tér:

SB 2355 Egyszemélyes tolódzkodó szabad tér

További információk

Additional Information

Alapanyag Kívül- belül galvanizált középső fémcső, porfestett színes tolódzkodó elemek.
Ajánlott korcsoport Az eszköz használata 14 éves kor felett javasolt, akinek magassága eléri vagy meghaladja a 140 cm-t.
Méret Felépítmény alapterület: 880 mm x 600 mm, Magasság(földtől): ~1500 mm
Szállítási adatok 280 cm x 90 cm x 60 cm
Kritikus esésmagasság ~1500 mm
Szabad tér mérete 3,88 m x 3,6 m, ~13,96 m2
Ütéscsillapítás Gyep vagy homok
Termékkód SB 2300
Súly (kg) 25
[profiler]
Memory usage: real: 18874368, emalloc: 17774672
Code ProfilerTimeCntEmallocRealMem