Rólunk

Cégünk

A cégcsoport több mint 25 éves magyarországi kültéri játékgyártó tapasztalattal rendelkezik. Célunk, hogy olyan prémium minőségű termékeket kínáljunk vásárlóinknak, melyek gondos tervezői munka és tesztelés eredményeként jöttek létre, és hosszútávon biztosított legyen alkatrészellátásuk. Termékeinket forgalomba hozatal előtt TÜV tanúsító szervezettel bevizsgáltatjuk, mely garancia a minőségére és megbízhatóságára, továbbá garantálja, hogy köztérre tervezett eszközeink megfelelnek játszótéri szabvány követelményeinek.

Már gyártás során is nagy hangsúlyt fektetünk a környezetkímélő megoldásokra, így vízbázisú lazúr festéket használunk a faanyagok felületkezelésénél, emellett teljes elektromos energia szükségletünket megújuló energiából nyerjük a gyártó csarnokok tetejére telepített napelemparknak köszönhetően. A szelektív hulladékgyűjtésen túlmenően a gyártási hulladékot (fűrészpor) és mellékterméket (forgács) is újra hasznosítjuk fa pellet gyártó gépsorunkkal, így üzemünk téli fűtését is fa pellet tüzelésű kazánok biztosítják.

 Termékeink

Az általunk kínált játszótéri játékok és street workout eszközök, illetve kültéri fitnesz gépek nem csak magyar forgalmazásúak, gyártásuk is a cégcsoport tulajdonában lévő szegedi, 10 hektáros ipari park asztalos és fémipari üzemeiben történik. Termékeinket folyamatosan fejlesztjük, és keressük az új megoldásokat a játékélmény növelésére. A cégcsoport játszótéri eszköz gyártó múltja garancia termékeink hosszú élettartamára és hosszú távú alkatrész utánpótlására.

Kültéri kondigép családunkat úgy terveztük, hogy a fitneszgépekre vonatkozó előírások mellett, a magyar (európai) játszótéri eszközökre vonatkozó szabvány előírásait is figyelembe vettük, ennek bizonyítékaként kültéri fitnesz eszközeink is rendelkeznek TÜV tanúsítvánnyal.

Az eszközök kifejlesztésénél fontos szempont számunkra az eszközök jó használhatósága mellett a strapabíró, tartós kivitel. Ezért az eszközökhöz nagy rugalmasságú acél tartóoszlopokat, a forgó és mozgó alkatrészeknél golyós csapágyakat használunk a hosszú élettartam érdekében.

Az eszközök fém felépítményei, rúdjai saját porfestő üzemünkben tartós műanyag bevonatot kapnak, mely jó tapintást és UV stabil színeket biztosítanak.

 

Számunkra legfontosabb vásárlóink elégedettsége, mert tudjuk, hogy a legjobb reklám az elégedett vásárló, és erre a termékeink sikere, valamint a visszatérő vásárlóink nagy száma a legjobb bizonyíték.

Scroll to Top