Üdvözöljük kültéri fitness webáruházunkban!

A SunBars kültéri fitness gép család kiváló választás, ha hazai gyártású, jó minőségű, ugyanakkor megfizethető árú fémből készült kültéri fitness eszközökben gondolkodik.

A kültéri kondigépek és street workout eszközök mellett olyan prémium minőségű játszótéri játékokat is gyártunk, melyek szintén rendelkeznek európai TÜV minőségi tanúsítvánnyal.

A szabadtéri edzőgépek és játékok mellett kínálatunkban megtalálja az általunk gyártott sunbars kerékpártárolókat, köztéri hulladékgyűjtőket és egyéb kiegészítőket.


Rács  Lista 

↓
 1. Egyszemélyes tolódzkodó
  129 540 Ft

  Termékkód: SB 2300A tolódzkodás az egyik legalapvetőbb tornagyakorlat. 2 fajtája van, a mell és a tricepsz erősítő tolóczkodás. A különbség a végzés módjában rejlik. Mindkét esetben dolgozik a kar-, mell-, vállizomzat, azt tudjuk befolyásolni csak, hogy mely izomcsoportok dolgoznak intenzívebben. Fontos tehát, hogy ne fogjuk fel csak mell vagy tricepsz gyakorlatnak, mert ha helyesen végezzük, izomlázunk lehet a váll, hát és akár még a hasizmainkban is.
  Rendkívül hatékony gyakorlat az izomzat fejlesztésére és az izomerő növelésére. Javítja a vállak mobilitását.
  Gyakorlatvégzés során engedjük le magunkat olyan mélyre amennyire csak tudjuk, majd a karjaink kinyújtásával nyomjuk ki magunkat a kiinduló helyzetbe, de figyeljünk arra hogy a könyök ízületünk ne legyen teljesen nyújtva, ez megóvhatja az ízületet a sérüléstől.
  Nagyon fontos, hogy ne rugózzunk, kígyózzunk a gyakorlat végrehajtása közben, végig kontrolláljuk, ne gyorsan végezzük a mozgást. Ha a mellizmokat akarjuk, alaposabban dolgoztatni kifele toljuk a könyökünket, ha a tricepsz izmokat akarjuk intenzívebb munkára bírni, akkor a könyököt a test mellett tartva végezzük a gyakorlatot.
  A tolódzkodó állvány masszív vázszerkezete megakadályozza a billegést a gyakorlatok végzése közben.

   Raktárkészlet: az adat tájékoztató jellegű. A pontos mennyiségről kérjük érdeklődjön munkatársainknál! Raktárkészlet:
  1 db

  Részletek
 2. Egyszemélyes hasizom-erősítő állvány
  171 450 Ft

  Termékkód: SB 2301 - Az egyszemélyes hasizom-erősítő állvány alkalmas olyan gyakorlatok elvégzésére, melyek a hasizmok, valamint a törzsizmok erősítését szolgálják, a hátgerinc is egyenesedik, javul a tartás. A háttámla területe csúszásmentesített anyaggal van bevonva, a biztonságos használat érdekében. Az edzőgép masszív vázszerkezete megakadályozza a billegést a gyakorlatok elvégzése közben.

   Raktárkészlet: az adat tájékoztató jellegű. A pontos mennyiségről kérjük érdeklődjön munkatársainknál! Raktárkészlet:
  1 db

  Részletek
 3. Dupla aszimmetrikus tolódzkodó
  198 120 Ft

  Termékkód: SB 2302 - A dupla tolódzkodó ideális a saját testsúlyos edzésekhez. Több izomcsoportot tud egyszerre megdolgoztatni. A tolódzkodás az egyik legalapvetőbb tornagyakorlat, erősítő hatása mellett javítja a vállízületek mobilitását. A biztonságos használathoz csúszásmentes az eszköz felülete, szerkezete stabil, masszív. Előnye, hogy egyszerre ketten is tudják használni. A fitneszgép kiválóan alkalmazható a kar (elsősorban a háromfejű karizom), mell és vállövi izmok erősítésére.

   Raktárkészlet: az adat tájékoztató jellegű. A pontos mennyiségről kérjük érdeklődjön munkatársainknál! Raktárkészlet:
  5 db

  Részletek
 4. Húzódzkodó állvány
  171 450 Ft

  Termékkód: SB 2303Az állvány a váll, kar, és hátizmok erősítésére szolgál. A tökéletes hát és vállizmok edzéséhez elengedhetetlen. A húzódzkodás a váll- és hátizmok fejlesztésének, formálásának az egyik alapgyakorlata. Húzódzkodás során a kifelé fordított tenyérrel történő madárfogás (a rúd a hüvelykujj és a mutatóujjak közé esik) alkalmazásával a hátizmok, a szűk vállszélességű fogás (befele fordított tenyér) esetén pedig főként a bicepszet tudjuk edzeni. Az edzőkeret lehetőséget ad a felhasználónak, hogy szűk vagy széles fogást válasszon a húzódzkodó gyakorlatokhoz, ezek a hát különböző izomcsoportjait  erősítik, illetve formálják. A húzódzkodás szűk fogással a hátizom alsó-külső részét stimulálja leginkább, a fogás és végrehajtás módjától függően a bicepsz is jelentős terhelést kaphat, míg a széles fogás főképpen a széles hátizmot fejleszti. A sportoló bármilyen fogással (oldalsó vagy keresztfogással, alsó vagy felsőfogással) foghatja az eszközt, attól függően, hogy melyik izmokat szeretné dolgoztatni. Az edzőgép masszív vázszerkezete megakadályozza a billegést a gyakorlatok elvégzése közben.

   Raktárkészlet: az adat tájékoztató jellegű. A pontos mennyiségről kérjük érdeklődjön munkatársainknál! Raktárkészlet:
  1 db

  Részletek
 5. Húzódzkodó és tolódzkodó állvány
  248 920 Ft

  Termékkód: SB 2304A kültéri kondigép kiválóan alkalmas a bicepsz, a tricepsz, a hát-, váll-, és törzsizmok edzésére. Az alsó résszel (tolódzkodó) a kar, és mellizmok erősítését végezhetjük, a felső rész (húzódzkodó) pedig a hát, váll, és karizmok erősítésére szolgál. Előnyös, hiszen azzal, hogy egy állványon van mindkét eszköz, intenzívebbé tudjuk tenni az edzésünket, könnyebben kombinálhatóak a gyakrolatok.
  Húzódzkodás során a kifelé fordított tenyérrel történő madárfogás (a rúd a hüvelykujj és a mutatóujjak közé esik) alkalmazásával a hátizmok, a szűk vállszélességű fogás (befele fordított tenyér) esetén pedig főként a bicepszet tudjuk edzeni. Az edzőkeret lehetőséget ad a felhasználónak, hogy szűk vagy széles fogást válasszon a húzódzkodó gyakorlatokhoz, ezek a hát különböző izomcsoportjait  erősítik, illetve formálják. A húzódzkodás szűk fogással a hátizom alsó-külső részét stimulálja leginkább, a fogás és végrehajtás módjától függően a bicepsz is jelentős terhelést kaphat, míg a széles fogás főképpen a széles hátizmot fejleszti. A tolódzkodás során attól függően, hogy könyökünket a testünk mellett vagy a testünktől eltolva végezzük a gyakorlatot a mell, tricepsz izmokat tudjuk dolgoztatni.
  Az állvány alsó részén lévő fellépők segítik a sportolók kiinduló helyzetbe kerülését, illetve a kezdőknek segítséget nyújthat a gyakorlatok elvégzésében is. A gép felülete csúszásmentesített, a balesetek elkerülése érdekében. Az edzőgép masszív vázszerkezete megakadályozza a billegést a gyakorlatok elvégzése közben.
   Raktárkészlet: az adat tájékoztató jellegű. A pontos mennyiségről kérjük érdeklődjön munkatársainknál! Raktárkészlet:
  1 db

  Részletek
 6. Húzódzkodó és lábemelő hasizom-erősítő állvány
  266 700 Ft

  Termékkód: SB 2305A fitnesz gép alkalmas a váll-, hát-, és törzs-, és karizmok erősítésére.
  A húzódzkodó rész: A húzódzkodás a váll- és hátizmok fejlesztésének, formálásának az egyik alapgyakorlata. Húzódzkodás során a kifelé fordított tenyérrel történő madárfogás (a rúd a hüvelykujj és a mutatóujjak közé esik) alkalmazásával a hátizmok, a szűk vállszélességű fogás (befele fordított tenyér) esetén pedig főként a bicepszet tudjuk edzeni. Az edzőkeret lehetőséget ad a felhasználónak, hogy szűk vagy széles fogást válasszon a húzódzkodó gyakorlatokhoz, ezek a hát különböző izomcsoportjait  erősítik, illetve formálják. A húzódzkodás szűk fogással a hátizom alsó-külső részét stimulálja leginkább, a fogás és végrehajtás módjától függően a bicepsz is jelentős terhelést kaphat, míg a széles fogás főképpen a széles hátizmot fejleszti.
  Hasizom-erősítő rész: a hasizmok, valamint a törzsizmok erősítését szolgáló gyakorlatokhoz jelent első osztályú segítséget.  A hátgerinc is egyenesedik, javul a tartás.
  A gépen lévő háttámla felülete csúszásmentesített, a balesetek elkerülése érdekében. A karok oldalról és a tenyér felől ki vannak támasztva, a biztonságos gyakorlatvégzés érdekében. Az edzőgép masszív vázszerkezete megakadályozza a billegést a gyakorlatok elvégzése közben.
   Raktárkészlet: az adat tájékoztató jellegű. A pontos mennyiségről kérjük érdeklődjön munkatársainknál! Raktárkészlet:
  1 db

  Részletek
 7. Tolódzkodó és hasizom-erősítő állvány
  248 920 Ft

  Termékkód: SB 2306 - A fitnesz állvány kiváló eszköz azok számára, akik egész felsőtestüket megdolgoztató edzést terveznek. Egyszerre ketten is tudják használni a gépet.
  A tolódzkodó rész: A tolódzkodás az egyik legalapvetőbb gyakorlat. Fontos megjegyezni, hogy nem csak mell vagy tricepsz gyakorlatnak, mert ha helyesen végezzük, izomlázunk lehet a váll, hát és akár még a hasizmainkban is. Javítja a vállak mobilitását.
  A hasizom erősítő rész: a hasizom, valamint a törzsizmok erősítését szolgáló gyakorlatokhoz jelent első osztályú segítséget.  A hátgerinc is egyenesedik, javul a tartás
  A tolódzkodó elemek, a rögzített alkartámaszok és az állványra felszerelt háttámla felülete csúszásmentes, ezáltal a használata biztonságos. Az edzőgép masszív vázszerkezete megakadályozza a billegést a gyakorlatok elvégzése közben.

   Raktárkészlet: az adat tájékoztató jellegű. A pontos mennyiségről kérjük érdeklődjön munkatársainknál! Raktárkészlet:
  5 db

  Részletek
 8. Dupla hasizom-erősítő állvány
  279 400 Ft

  Termékkód: SB 2308 - A hasizmok valamint a törzsizmok erősítését szolgáló gyakorlatok végzésére használható, miközben erősíti a hátgerincet is, ezáltal javítja a testtartást is. Az állványon két hasizom erősítő van elhelyezve aszimmetrikusan, ezáltal különböző magasságú sportolók is könnyedén használatba tudják venni. Az állványra felszerelt háttámlák felülete csúszásmentes, ezáltal a használata biztonságos. A kart oldalról és a tenyér felől kitámasztó felület védi az elcsúszástól. Egyszerre ketten tudnak dolgozni rajta. Az edzőgép masszív vázszerkezete megakadályozza a billegést a gyakorlatok elvégzése közben.

   Raktárkészlet: az adat tájékoztató jellegű. A pontos mennyiségről kérjük érdeklődjön munkatársainknál! Raktárkészlet:
  1 db

  Részletek
 9. Kombinált tolódzkodó, hasizom-erősítő és húzódzkodó állvány
  292 100 Ft

  Termékkód: SB 2310 - Ez a kondigép alkalmas a kar-, mell-, hát-, vállizomzat erősítésére. Az alsó résszel (tolódzkodó) a kar, és mellizmok erősítését végezhetjük, a felső rész (húzódzkodó) pedig a hát, váll, és karizmok erősítésére szolgál. Előnyös, hiszen azzal, hogy egy állványon van mindkét eszköz, intenzívebbé tudjuk tenni az edzésünket, könnyebben kombinálhatóak a gyakorlatok.
  Húzódzkodás során a kifelé fordított tenyérrel történő madárfogás (a rúd a hüvelykujj és a mutatóujjak közé esik) alkalmazásával a hátizmok, a szűk vállszélességű fogás (befele fordított tenyér) esetén pedig főként a bicepszet tudjuk edzeni. Az edzőkeret lehetőséget ad a felhasználónak, hogy szűk vagy széles fogást válasszon a húzódzkodó gyakorlatokhoz, ezek a hát különböző izomcsoportjait  erősítik, formálják. A húzódzkodás szűk fogással a hátizom alsó-külső részét stimulálja leginkább, a fogás és végrehajtás módjától függően a bicepsz is jelentős terhelést kaphat, míg a széles fogás főképpen a széles hátizmot fejleszti.
  A tolódzkodás során attól függően, hogy könyökünket a testünk mellett vagy a testünktől eltolva végezzük a gyakorlatot a mell, tricepsz izmokat tudjuk dolgoztatni. Az állvány alsó részén lévő fellépők segítik a sportolók kiinduló helyzetbe kerülését, illetve a kezdőknek segítséget nyújthat a gyakorlatok elvégzésében is.
  A hasizmok valamint a törzsizmok erősítését szolgáló gyakorlatok végzésére használható, miközben erősíti a hátgerincet is, ezáltal javítja a testtartást is.
  A gép felülete csúszásmentesített, a balesetek elkerülése érdekében. A tolódzkodó és hasizom részen lévő fellépők segítségével mindenki kényelmesen, tudásának megfelelően tudja használni a szert. Az edzőgép masszív vázszerkezete megakadályozza a billegést a gyakorlatok elvégzése közben.
   Raktárkészlet: az adat tájékoztató jellegű. A pontos mennyiségről kérjük érdeklődjön munkatársainknál! Raktárkészlet:
  5 db

  Részletek
 10. Basic Street Workout Állvány
  222 250 Ft

  Termékkód: SB 2312 - 

  Ez a street workout állvány alkalmas a váll-, kar-, mell-, hát-, és hasizom erősítő gyakorlatok végzésére.

  A húzódzkodás: vállöv izomzatának, vállízületek mobilitásának, hátizmok fejlesztésének legalapvetőbb gyakorlata. A széles rudak lehetőséget biztosítanak arra, hogy különböző fogási szélességeket használhassunk, ezáltal más- más izomcsoportokat megdolgoztatva. Szűk fogással a hátizom alsó-külső részét tudjuk leginkább megdolgoztatni, a fogás és végrehajtás módjától (befelé vagy kifelé néz a tenyér) függően a bicepsz is jelentős terhelést kaphat, míg a széles fogás főképpen a széles hátizmot fejleszti. Illetve a rudakat tudjuk nyújtó gyakorlatokhoz is használni. Valamint a haladó street workoutosoknak nagyszerű lehetőség a húzódás-tolódás gyakorlat elvégzéséhez, mellyel ugyancsak egész felsőtestüket megdolgoztatják.

  A tolódzkodás a felsőtest izomzatának fejlesztésében nagyon fontos szerepet játszik. Az egyik leghatékonyabb gyakorlat.

  A fekvőtámasztúd: a mellizmok erősítésére szolgál. A rúd szélessége lehetőséget ad a használónak, hogy válasszon a fogásmódok közül (széles-szűk fogás), ezáltal kiválasztva, hogy mely részeit akarják fejleszteni a mellizomnak.

  A fitneszgép csúszásgátló anyaggal van bevonva, a balesetek elkerülése érdekében, valamint masszív szerkezete megakadályozza a billegést gyakorlatvégzés közben.  Részletek

Rács  Lista 

↓

[profiler]
Memory usage: real: 37486592, emalloc: 36793752
Code ProfilerTimeCntEmallocRealMem